Beregn bidragssatser på realkreditlån

27 Oct
Beregn bidragssatser

Beregn bidragssatser på realkreditlån

Beregn bidragssatser: Renten på de mange realkreditlån er næsten ens uanset hvilket realkreditinstitut man vælger at benytte sig af, men der er dog store forskelle på de samlede omkostninger.
Årsagen skal findes i at det i højere grad er bidragssatserne og kursskæringer, der opkræves men det kan være svært for den almene borger at gennemskue. For hvad skal man kigge efter?

Vi har gjort det nemt: Beregn bidragssatser

Vi har udarbejdet en bidragsberegner som du kan finde her, hvis du gerne vil beregne bidragssats på dit realkreditlån. Det er vigtigt at holde øje med bidragssatserne, da man oftest har en tendens til kun at kigge på renten når man vælger et realkreditlån og ikke i så høj grad kigge på de forskellige institutter.
Et obligationslån på 2% hos Nykredit opfattes fuldstændig identisk med et 2% obligationslån hos Realkredit Danmark. Renten vil næsten altid være identisk uanset hvilket institut du vælger at benytte dig af da de udsteder de samme obligationstyper. Det er dog ikke ensbetydende med at lånet så koster det samme, da realkreditlån også har andre omkostninger udover selve renten. Det er især bidragssatsen som er væsentlig her og den er meget varierende alt efter institut, din belåningsgrad, lånetype og endeligt din afdragsprofil. Ser du dig ikke godt for, kan du pludselig havne i en situation hvor du betaler meget mere end du burde.

Her kan du beregne bidragssatser

Mybanker har udviklet en bidragsberegner som vi også har offentliggjort på dette site. Med bidragsberegneren kan du nemt og enkelt selv udregne præcis, hvad du skal betale i bidragssatser på dit realkredit.
Sådan gør du
  1. Indtast om du har en helårsbolig eller fritidsbolig
  2. Indtast husets værdi
  3. Indtast lånebeløbet
  4. Indtast din låntype
  5. Indtast om du har afdragsfrihed

Med disse informationer vil beregneren udregne, hvad din bidragssats er det første år samt omkostninger og eksl. renter og afdrag.

Du kan i øvrigt også prøv Skift bank tjenesten på Mybanker.dk og se, om du kan indhente bedre tilbud på boliglån.

One comment

  1. […] Der kan være en del omkostninger forbundet med forbrugslån. Et forbrugslånsrente vil typisk være meget højere end et realkreditlån og andet – men her bliver der også stillet en sikkerhed for lånet i form af fx et hus. Det er også i forbindelse med et huskøb at man kan overveje at beregne bidragssatser. […]

    Reply

Write a Reply or Comment