Billån beregner

Billån beregner

Hvor nemt er det at beregne et billån? På Mybanker.dk kan du nemt og enkelt benytte dig af den dynamiske billån beregner som hurtigt viser, præcis hvad du kan låne til en bil med og uden udbetaling.

Så nemt er det

  1. Beregn billån: Indtast den ønskede pris på lån, udbetaling og afbetalingsperiode
  2. Find det billån som passer bedst til dig og din økonomiske situation
  3. Ansøg online – nemt og hurtigt

(more…)

Når forbrugslån overvejes

Forbrugslån kan være en nem og hurtig løsning for mange, der pludseligt får brug for at dække et behov. Det kan være at ens vaskemaskine er gået i stykker og man ikke har pengene til at dække den forudsete udgift. Derfor kan et forbrugslån blive et nødvendigt onde. (more…)

Beregn bidragssatser

Beregn bidragssatser på realkreditlån

Beregn bidragssatser: Renten på de mange realkreditlån er næsten ens uanset hvilket realkreditinstitut man vælger at benytte sig af, men der er dog store forskelle på de samlede omkostninger.
Årsagen skal findes i at det i højere grad er bidragssatserne og kursskæringer, der opkræves men det kan være svært for den almene borger at gennemskue. For hvad skal man kigge efter?

(more…)

Lidt om gratis kviklån

Hos flere låneudbydere er det i dag blevet muligt at låne kviklån gratis første gang man låner.

Der er hård konkurrence om kviklånskunderne og derfor har låneudbyderne måtte tænke kreativt for at kunne få flere, nye kunder. Det har haft den fordel, at der nu rent faktisk i dag eksisterer gratis lån i dag som betyder at hvis du låner 6.000 kroner betaler du ikke mere tilbage end de 6.000 kroner. (more…)